Huset med det rare i ;)

Velkommen til min fantastiske blogg. Enjoy ;)

mandag, januar 15, 2007

Thailand og nyttårsfeiring

29. desember: Kursen mot Thailand - varmere strøk. Utrolig spente - ingenting planlagt.
Lander i Bankok - inderne våre dratt til Koh Lanta, 11 timer fra flyplassen. Beskjeden som møtte oss over alt: - D går ingen busser, tog eller fly før etter nyttår. Bekymringsfulle øyne dukket opp i alle de 6 teammedlemmene…

4 timer senere sitter vi i en 7-seters- taxi. Blir sittende til dagen etter, mens vi suser avgårde gjennom Thailand og Bankok i 120 km/t.
Ut på morgenkvisten kommer vi til fergekaien. Taxien sier bye og vi måtte klare oss selv. Vi fant en grei mann som vi fikk sitte på videre, så vi skviste oss inn i en 5 seterPå Koh Lanta måtte vi skaffe oss transport til hotellet Kaw Kwang. No taxies. D endte me en stor lastebil vi satt bakpå. Det gikk jo glitrendes d!
Da vi endelig fant Indiateamet, ble d fest! Vi fikk oss bungalower, søte små hytter. Badebasseng, restaurant og massasje va 50m fra oss, og 100m til stranden. Deilig!


Meg og Tyggis på en solnedgangs-tur


Nyttårsaften ble en historie for seg selv. ”Galla”middag på et hotell, med show og greier. Men d va skuff, og d endte med at vi satt oss på stranden, bare vi 10. Kl. 00.00 brakte d løs med litt raketter og sånn. Skikkelig rart å gå inn i et nytt år på en strand i Thailand!

Prøver å lære Karianne å smile. Funker d!?! Etter 68 bilder var dette det beste resultatet (Tog du an? Ikkje? Karianne lager alltid grimaser på bilder)


1 januar. Første dagen i ett nytt år. 2007! Vi reiste til Phi Phi øyene. Utrolig fin øy, men ikke særlig mer liv enn på Koh Lanta. Shoppet litt, så oss omkring, og vi padlet i kajakker. Langs kysten og inn i huler og sprekker i den loddrette fjellveggen. Utrolig stilig!

Sonita, Andrè og meg på båten til Phi Phi

Senere havnet vi på en restaurant med thai-boxing. Seriøse greier. Og Karianne, opp i ringen og fightet med en thai-dame. Karianne vant, da hun tok en skikkelig knockdown. Stakkars thai-dama, med regulering og d hele.

3. januar: Speedbåt - øyhopping og snorkling. Helt fantastisk. 4 ulike øyer. Utrolig å se livet under vann på så nært hold. Svømte inn i en hule, og da havnet vi på en fin liten strand. Midt inni en fjellbukt!
Marit og mej


Ellers gikk ferien med til scooterkjøring, shopping, flere restaurantbesøk og lonzing på stranden. Vi dro til Bankok på en romantisk elvetur, samt shopping på diverse sentre og svære markeder.

Humorpunkt: Forvillet oss inn på en homsebar da vi skulle ta oss en matbit. ganske komisk!

Hadde en kanonbra tur til Thailand, og koste meg masse sammen med nepal- og indiateamet. Savner indiafolka allerede. Nå er det back to Nepal, og back in business.

1 Comments:

 • At januar 16, 2007 10:15 a.m., Anonymous Anonym said…

  Hei Hegemor!
  Ja.litt planlegging hadde kanskje gjort seg bra,
  men litt flaks må en jo også ha.
  En fantastisk tur dere må ha hatt.
  Tenk å sitte i Thailand på en strand 2007 nyttårsnatt!
  Er glad dere alle er kommet hel til Nepal tilbake,
  og nå skal vel siste innspurt der smake?
  Masse glad i deg. Stor klem fra meg.

   

Legg inn en kommentar

<< Home