Huset med det rare i ;)

Velkommen til min fantastiske blogg. Enjoy ;)

torsdag, desember 28, 2006

Julen, julen, julen den er her...

Onsdag 20. des kom Indiateamet på besøk til oss her i Nepal! Det var en gledesdag for oss alle! De ble (forhåpentligvis) godt mottatt på flyplassen, og på gjestehuset hang d ballonger og en stor plakat: Velkommen India! Var så deilig å treffe de igjen.

D ble festmåltid med pizza og blåfjell (vi har nemlig sett Blåfjell hver dag i desember), og senere deilig sjokoladekake og jordbær til. D ble sent den kvelden, me fullt liv i stua...

Torsdag va Nepaleserne på jobb, og India sporty og ble med. Laget julepynt og øvde på julesanger. Kl. 13.00 sa de takk for seg, og gikk hjem til lunch.
Tok oss en tur i Patan, der vi viste de tempelplassen og en cafètur ble det nok oxo :)

Fredag va d Julavslutning på Dhobighat, med sang og program av ungene. Vi måtte seff på scenen vi også, så da ble d Long time ago og Å jul med din glede! Så gikk vi hjem, og alle va fornøyde med at vi har juleferie!!!! Jippi!!!

Kathmandu var neste på programmet, og da gjaldt det å handle ferdig siste julegaver, samt vise India rundt. Gikk i Thamel, turiststrøket, og d ble nok en del shopping på oss ja!


Lørdag 23 des. Lillejulaften! Vi dro på gudstjeneste i Naayapathi, og tilbake til de nepalesiske familiene vi hadde bodd i. Kjekt å se alle igjen, og vi ble selvfølgelig bedt på lunch og snacks. Der ble vi alt for lenge, før vi tok turen til Road House og spiste deilig middag.
Vi hadde aller sommerfugler i magen da vi la oss...

2 Comments:

 • At desember 28, 2006 12:06 p.m., Anonymous Anonym said…

  Skjønner dere har hatt en kjempefin jul sammen med gode venner. Det er flott å høre, sikkert første jul vekke fra all familie for dere alle. Ha en kjempefin tur til Thailand, alle sammen. Ta godt vare på dere selv, og nyt ferien.
  Klemz fra mamma og pappa

   
 • At januar 16, 2007 10:19 a.m., Anonymous Anonym said…

  Hei Hegemor!
  Er glad du har hatt en super jul med vennene dine.Kos å ha noen ord med deg og høre stemmen din på telefonen på julaften.

   

Legg inn en kommentar

<< Home