Huset med det rare i ;)

Velkommen til min fantastiske blogg. Enjoy ;)

mandag, februar 16, 2009

På jakt etter bolig

Ble kastet ut av rommet kl 09.00, og da måtte vi pent finne oss et nytt sted å bo. Det var lettere sagt enn gjort!

Vi tok taxi til Ocean Villa, der det gikk rykter om at de hadde fine rom til 20 Euro. Godtroende som vi var, troppet vi opp der, og den smilende damen sa: 70 (seventy) Euro. Vi smilte pent, og sa at vi måtte gå litt videre å se også. Og der stod vi. Midt på motorveien, i gokk, med hver sin trillekoffert, sekk og veske. Ingen taxier kom forbi på en stund... Ser dere for dere dette? To blonde, frustrerte jenter, full av frustrasjon og en luftfuktighet som ikke akkurat gjør det bedre?

Vi fikk endelig tak i en taxi tilslutt, og vi skulle nå til Travel Agency, som vi hadde hørt kunne hjelp oss. Der snakket vi med en mann, som ringte og styrte på for oss. Til slutt hadde han funnet noe billig til 30 Euro, og vi var jo happy!

Men den gang ei... Vi satte oss inn i bilen hans, (merk dere at alle låsene gikk igjen), litt frustrerte, veldig varme, redde og vi følte oss ganske små. Han kjørte inn i bakgater og rundt trange smau, og vi få hverandres bekymrede blikk i sidesynet. Men vi måtte smile pent, for han så jo oss i speilet.

Vi stoppet ved et lite slags skur, og opp i 2.etg der, hadde en Mauritiusfamilie laget til en leilighet. Den var enormt stor, hadde bra kjøkken og aircondition. Camilla var overlykkelig over at det var så pent, men Hege var selvfølgelig mer skeptisk. Hun pekte tilslutt på maurene langs veggen, og da rynket Camilla litt på nesen. Kanskje dette ikke var så lurt? Med maur og trange bakgater?

Vi takket for titten, og sa vi skulle ringe dem tilbake. Men hva tror dere? Vi mistet "tilfeldigvis" DET visittkortet. Ops!!!

Nå tok vi fatt på beina, med kofferter, sekk og vesker, og hvor havnet vi? JO, på samme sted som vi måtte forlate tidligere idag! Nå kunne "bossen" PLUTSELIG leie oss en leilighet mye billigere, og hadde TILFELDIGVIS en mye større leilighet å tilby også.

Så her sitter vi, i en leilighet i Grand Bay, ved navnet Trend Zone. 1 etg under der vi var i morges. Større leilighet. Betaler 5 Euro mindre. Og er ganske så happye.
Nå kan vi ihvertfall roe ned nervene for de neste 14 ??? dager ??

9 Comments:

 • At februar 16, 2009 6:35 p.m., Anonymous Anonym said…

  Og dere sier vi hjemme ikke må være redde for dere??? Hadde kanskje vært lurt å høre på mamma og bestilt leil. likevel?? Bare vent til dere skal sende deres avkom ut i verden på måfå, da lover jeg vi skal snakkes nærmere om saken!!!! Pass dere og ikke vær for godtroende mot folk, håper noen på sykehuset kan hjelpe dere litt. ¨Nå kom "ondten" i magen igjen!

   
 • At februar 16, 2009 6:36 p.m., Anonymous Anonym said…

  Og du skjønner sikkert hvorfor!!!!

  Masse klemz fra mamma og pappa

   
 • At februar 16, 2009 6:45 p.m., Anonymous Anonym said…

  Ville bare si at brevet du ventet på er kommet og sendes i retur i morgen så vet du det :)

   
 • At februar 16, 2009 7:59 p.m., Anonymous Mormor said…

  Hei Hege!
  Ja,det var litt av en runde dere tok for å havne på samme sted !
  En erfaring rikere ble du,og knip i magen fikk mamma.
  Tenk litt på det..
  Håpere dere nå får ro og kan nyte livet. Lykke til på sykehuset,når dere starter der.
  Glad i deg,stor klem fra meg.

   
 • At februar 17, 2009 3:51 p.m., Anonymous Kristin said…

  Slapp av, mams... Hege er jo erfaren. Klarte hun seg 5 mnd i Nepal, så klarer hun seg 5 uker i Paradis. Kos deg i den store fine leiligheten, snuppa mi!

   
 • At februar 17, 2009 4:17 p.m., Blogger Hege ;) said…

  Hei alle sammen.
  Kanskje det ble litt mer dramatisk enn det var ???
  Vi er i hvertfall i trygge hender her i vår store, fine leilighet. Og "bossen", som vi kaller ham, har lovet at vi får være her 3 uker hvis vi vil!!!!
  Så nå betaler vi for 1 uke om gangen, å så må vi bare flytte litt rundt på oss i de ulike leilighetene her i leilighetskomplekset.
  Vi har det kjempefint!!

   
 • At februar 17, 2009 4:26 p.m., Anonymous Anonym said…

  Hehe, de har nok kontroll, ja. Var litt skeptisk selv, men høres ut som de har ordnet seg bra.
  Savner deg, kjære...

   
 • At februar 17, 2009 8:24 p.m., Anonymous Mamma said…

  Er sikker på at de klarer seg bra jeg og.... Flott dere trives og nå har funnet roen, da gjør vi det og.. Klemz

   
 • At februar 18, 2009 11:15 a.m., Anonymous Line said…

  Kanskje det hadde vært greit med den bungalowen jeg fant likevel? hehe, men flott det har orndet seg midlertidg;) Håper dere koser dere masse blondi's;)

   

Legg inn en kommentar

<< Home