Huset med det rare i ;)

Velkommen til min fantastiske blogg. Enjoy ;)

tirsdag, januar 30, 2007

Januarhelg 19. -21. ;)

AKTIVITETSDAG FOR DAGSENTRENE!

Fredag 19. januar tok vi jobben med oss hjem, på gjestehuset, og hadde en sportsdag med alle ungene på dagsentrene.

Vi startet med to fellesaktiviteter og deretter delte vi opp i grupper og hadde sirkeltrening. Vi serverte nudler før de gikk hjem med hver sin ballong i hånden ;)
Det ble en vellykket dag for både unger og ansatte, og vi fikk mye skryt for arbeidet vi gjorde!

Kirti og Anjo


SYKKELTUR TIL ANANDABAN!

Lørdag leide vi oss sykler, og la i vei. Alice, Hild Eirin, Karianne, Margareth og meg. Vi syklet i ca. 3-4 timer tilsammen. Det var åpen dag på et sykehus, og der tok vi turen innom. 400 trappetrinn opp til sykehuset. Ganske sprøtt!
Der kunne folk komme og få klær, være med på ulike aktiviteter på uteplassen, og få omvisning på sykehuset. Vi hang oss på der, og ble vist rundt på alle avdelingene. Det var hovedsakelig et Leprasykehus, og vi fikk se pasienter som hadde amputert både armer og bein, og noen var også spedalske. Videre var det pasienter med sårskader, noen som måtte på opptrening på fysioavdeling og det var også et læringssenter der. Vi var innom laboratoriet, der vi fikk se på tuberkuloseforskning, og vi var innom undersøkelsesrom og føden. Synd det ikke var en fødsel i gang der azzå…

Vakkert landskap i Nepal

CENTRAL ZOO!

Søndag var det stengte veier her i Nepal, og da fikk vi endelig tatt turen til Zooen like ved oss. Der så vi alt fra krokodiller til firfirsler, slanger, tigre, bjørner, fisker, fugler, kenguruer og hele pakken. Gleder meg til å vise filmen til ungene ;)


Litt av en glad-helg i Nepal :)