Huset med det rare i ;)

Velkommen til min fantastiske blogg. Enjoy ;)

søndag, februar 22, 2009

Uke 1 på Mauritius er gått...

Fredag morgen flyttet vi ut av den store leiligheten vår. For 1 natt skulle vi bo i en leilighet i nabobygget, før vi kunne flyttet inn der vi skal bo fremover...

Kl 07.15 gikk vi mot nabobygget, gjennom en stinkende trang gang, forbi naborestaurantens kjøkken (som blant annet bestod av 2 svære fisker, invadert av fluer og en spinkel katt), opp noen trange trapper, og der lå vårt nye hjem for 1 dag. Da "bossen" åpnet døren, smilte vi tappert. La oss fortelle kort om det oppholdet: maur over alt, et bad som så helt forferdelig ut, vinduer som ikke kunne lukkes, en soveromsdør som gikk i vranglås og måtte brytes opp av naboen, en gardinstang som falt ned, mat som ble invadert av maur og måtte kastet + 2 jenter som hadde dekket sengen med sine to flytepper, lå påkledd i sykepleieuniformen i sengen, og hadde på seg både sokker og sko! Det ble ikke mange timer søvn denne natten.

Da vi våknet etter en urolig natt, priste vi oss lykkelige over at det ikke var her vi skulle bo fremover. Vi var snar med å flytte ut derfra. Nå sitter vi her, blid og fornøyd i vår nye leilighet. Igjen!

Fredag tok vi vår første kveld ute. Vi trasket rundt etter en restaurant, som hadde noe annet enn sjømat. Vi havnet opp på et 5-stjerners hotell, og gjett om det var fint der! Vi snek oss inn på hotellet, fikk noen strenge blikk av vaktene, og satte oss ved et bord. Men ikke visste vi at menyen var like stivt som hotellet. Vi hadde ikke med oss så mye penger, så det eneste vi hadde råd til der, var en suppe som egentlig var en forrett...


Her ser dere bilde fra bassenget og restuauranten på luksushotellet Le Mauritius Hotell.


Lørdag letet vi etter en litt billigere variant. En italiensk pizzarestaurant fant vi oss, og da var vi fornøyde. Restauranten åpnet ikke før 19.00, og dermed ble det en kort tur på Banana Beach Club. Dette regnes som det beste utestedet her, men ikke skjønte vi hvor alle folkene var...


Resten av helgen og fridagene våre, har vi tilbrakt på stranden, både Paradis og i bukten her. Litt solbrente har vi vel også blitt. Vi nyter livet!
Hege og Camilla nyter beachen ;) (vi må visstnok skjerpe oss på at vi må ta bilder av oss selv også, og ikke bare omgivelsene... Vi får litt refs hjemmefra når vi ikke legger innpå bilder av oss).


Forøvrig har vi fått ca 15 myggstikk hver, og de klør!!! Hvor er eurax`en når man trenger den?

9 Comments:

 • At februar 22, 2009 4:02 p.m., Blogger Ann Kristin said…

  Skulle vært ulovlig å være så brun midt i februar!!! :O Gosj!

   
 • At februar 22, 2009 6:33 p.m., Anonymous Mormor said…

  Ja,slik er livet,erfaringer på godt og "litt vond",og det vokser dere på!Rene luxus har dere jo.Brune og flotte er dere blitt også. Kjekt å se bilder,og følge med dere på turen,men la det ikke bli noe stress. Noe nytt av og til holder lenge. Godt å høre dere nyter livet og fridagene. Tiden går jo forferdelig fort.Ny arbeidsuke starter i morgen. Sikkert spennende å vandre rundt på forskjellige avdelinger.Ha en super uke,kos dere og nyt livet! I dag er vi i gullrus,etter 2 gull og 1 sølv i VM til Norge. Riktig flott og koselig innehelg  etter en regnfull lørdag,og litt bedre vær i dag. Klemz

   
 • At februar 22, 2009 10:35 p.m., Blogger Catherine said…

  Ååh.. Sol.. *sukk*

   
 • At februar 23, 2009 11:27 a.m., Anonymous Mamma'n til Hege said…

  Hei Hei, ser dere storkoser dere med sol og sommer!! Brun som alltid er dere oxo blitt. Bra dere fikk flytte tilbake til leiligheten og det spørs om kanskje det er lurt av dere å slå dere til ro der resten av tiden. Spør om det er muligheter for det. Ellers skal jeg hilse fra bestefar som ligger på Haukeland på 4. uken, de finner ikke ut hva som feiler han, han ville gjerne vært nede hos dere på sykehuset, så kanskje han kunne fått servert en liten konjakk, og lagt under en palme..... kan jo drømme.
  Ellers alt vel her, ukene går som vanlig vet du. Line skal på rosettball på tirsdag så russetiden nærmer seg med raske skritt. Fortsett med eventyret og takk for du ringte hjem i helgen. Klemz

   
 • At februar 23, 2009 2:02 p.m., Blogger Hege ;) said…

  Takk for koselige meldinger fra alle ;)
  Vi storkoser oss når vi sitter her å leser dem, etter endt dag i solen.
  Mamma: du må hilse til Bestefar om du skal til ham igjen. For å si det sånn: tror nok ikke han ville lagt på dette sykehuset!!!! Det ville ikke jeg heller for så vidt... Men under en palme, ja!

   
 • At februar 23, 2009 2:45 p.m., Anonymous Anonym said…

  Jadda, neger! Skulle trodd du hadde bodd der i 1 år, ikke 1 uke! Nettopp kommet hjem fra Geilo, og der var det snø og kaldt. Tusen takk for mail, fikk bare ikke svart. I dag er det første mandagsmøte på nytt sted, så er spent! Gleder meg til å se og høre mer fra Paradise.

   
 • At februar 23, 2009 2:45 p.m., Anonymous Kristin said…

  Jadda, neger! Skulle trodd du hadde bodd der i 1 år, ikke 1 uke! Nettopp kommet hjem fra Geilo, og der var det snø og kaldt. Tusen takk for mail, fikk bare ikke svart. I dag er det første mandagsmøte på nytt sted, så er spent! Gleder meg til å se og høre mer fra Paradise.

   
 • At februar 23, 2009 6:24 p.m., Anonymous Joa said…

  Hei elskede!
  Ser du har fått godt med farge ja. Pass på så du ikke blir for svidd, hehe.
  Unnskyld at jeg ikke nådde deg før du la deg i dag. Håper å få snakke med deg imorgen.
  Elsker deg! <3

   
 • At februar 23, 2009 10:05 p.m., Anonymous Magnus said…

  Hei kjære :)
  Ser ut som at jeg og Joa var like uheldig i dag, håper å nå deg i morgen. Pass på å bruke nok solkrem ;) Elsker deg <3

   

Legg inn en kommentar

<< Home