Huset med det rare i ;)

Velkommen til min fantastiske blogg. Enjoy ;)

lørdag, mars 10, 2007

Februar nærmer seg slutten, og da ser det slik ut:

- Vi har kommet tilbake til Kathmandu etter Okhaldhungatur
- HIST - jentene har flyttet, eller rettere sagt blitt kastet ut av gjestehuset
- Vært på teamsamling hos Alice og daalbhaat hos Didien vår
- Flyttet dagsenter og begynt å jobbe der, på Baisepati. Det er faktisk det første bygget som er tilrettelagt for funksjonshemmede i Nepal!
- Vært på ambassadevafler for siste gang
- Bestilt kjole ”jeg” skal sy meg

- En helg i Chitwan:

Vi har vært i Chitwan, nasjonalparken. Vi satt fast i trafikkork i 4 timer!, men avsluttet dagen med en nydelig solnedgang fra hotellet. Vi traff 15 norske turister, og var overlykkelig for å treffe noen andre norske enn våre egne teammedlemmer!

Dagen etter padlet vi i kanoer, og så på krokodiller. Jepp, det stemmer. Krokodiller i samme elv som vi padlet i! Fikk øye på 3 stykker, og skal innrømme at det var en skummel tanke om de plutselig angrep...
Men det gjorde de heldigvis ikke, og vi gikk av båten. Midt inni jungelen. Herfra gikk vi på Jungelwalk, og beskjeden vi fikk var: Hvis dere ser noen skumle dyr, for eksempel nesehorn eller tigre, må dere løpe for livet, helst sikksakk for å prøve å forville dyret. Eller evt klatre opp i et tre, om det tilfeldigvis er et i nærheten! Ohje, og der gikk vi med sekker og kamera og videokamera og i slipperser. Hadde jo vært utrolig lett å bare løpe eller klatre ja. Men det slapp vi heldigvis. Vi så enda flere krokodiller, masse ekle insekter og ferske bjørnespor, nesehornspor, apekatter og litt forskjellig.

Senere på dagen badet vi med elefanter. Utrolig kult å sitte rett på en elefantrygg! Veldig høyt, men det var jo ok det! Og på elefanten humpet vi avgårde, den spaserte ut i vannet, og plutselig heiv den oss av en etter en. Ganske morrosamt i grunnen! Eneste ulempen var at alle klærne ble våte. Og at elefanten stakk. Den hadde nemlig lange, stive hår på hele kroppen!

Her har meg, Margaritha og Sonita fått oss en dukkert!


Da vi hadde fått på tørre klær, fikk vi ri på elefanter. Da satte vi på elefantryggen i 2 timer, og vi kom dypere inn i jungelen enn da vi gikk selv. Vi kom tett innpå nesehorn, rein, hjort, apekatter, vi så enda flere krokodiller, vi så nylagt bjørnebæsj og ferske tigerspor. Men vi så nok ikke noe tiger dessverre... ?!?


I det siste har vi også:
- Fornyet visumet, og måtte GÅ til Kathmandu pga band (stengte veier).
- Vi maler Nemofisker rundt badebassenget på det nye dagsenteret. Det blir faktisk konge!
- Vi har blitt bombandert med vannballonger. På lørdag er det festivalen Holy her, og det betyr vannballonger og farger!

1 Comments:

 • At mars 10, 2007 10:40 p.m., Anonymous Mormor said…

  Hei maler klatt i klatt!
  Ja jeg kan tenke meg at de fiskene ble stilige.Sikkert gøy.
  Det blir verre og verre det du nå er med på,så nå er jeg glad de "ville" turene er over,og snart vender nesen hjemover til Norge.
  Ta vare på deg selv siste uken i Nepal!
  Glad i deg stor klem fra meg.

   

Legg inn en kommentar

<< Home