Huset med det rare i ;)

Velkommen til min fantastiske blogg. Enjoy ;)

fredag, mars 13, 2009

Ile aux Cerfs

Mandag var det klart for tur til Ile aux Cerfs. Vi måtte kjøre minibuss i 1 time og 15 min. Gjett om det var en svingete tur!!!

Vi hoppet oppi en båt, som skulle ta oss til øyen. Trodde vi! Midt utpå havet, kom det en ny speedbåt, og allemann oppi der. Den kjørte oss til en foss. Det plasket ned, og var våte fra topp til tå.Videre kjørte vi ut til Ile aux Cerfs. Enda våtere skulle vi bli! Med høye bølger, og en mann som ikke visste hvordan man tok dem, ble det en våt fornøyelse. Vi satt med håndklene godt over hodet, og det ble en kald 20-minutters båttur.

Da vi kom frem til øyen ble vi litt forundret over hva vi så. Paradisøy? Vi var ikke helt enige. Men, kanskje om det hadde vært sol?"Stranden" på Ile aux Cerfs


Det var masse vann-aktiviteter der, litt shopping og to restauranter. Det var ingen strand, men et badeområdet hvor man kunne stå til knærne langt uti havet. Ganske kult!

Etter ca 40 minutter i overskyet/regnvær, var det endelig tid for lunsj. Vi måtte igjen opp i båt, og ut til en annen øy. Her ble vi tildelt et bor for to, under en romantisk gapahauk. 2 løshunder var våre gjester...
Her fikk vi servert fisk, grillet kylling, salat og brød. Vi pirket litt i maten, litt skeptiske var vi. Men, vi ble nå mett på brødet!

Her ble vi sittende en god stund, for å si det sånn. Det var skikkelig Bergensvær, og vi krøp sammen under de hullete presenningene. Det hjalp litt på stemningen da vi fikk live musikk av en mann med gitar og en liten gutt som spilte trommer.Etter 1 time under presenningen, ble vi fraktet tilbake til Ile aux Cerfs. Her fikk vi 30 minutter, også i regn, og den gikk med til å utforske øyen, og shoppe litt på markedet der.Et glimt av sol inniellom skylaget...


Det ble en kald og våt båttur tilbake til bussen. Konklusjon: Ile aux Cerfs er nok paradisøy, men i sol! Vi var virkelig uheldige med været, men hadde det likevel kjekt med et danskepar.

4 Comments:

 • At mars 13, 2009 5:27 p.m., Anonymous Mormor said…

  Hei igjen Hege !
  Er dere i Bergen,eller hva?
  Så synd. Det ser ut som utfluktene deres skjer i regnvær.
  Men,det er enda noen dager igjen,og jeg krysser fingre for at siste innspurt blir strålende.
  Nyt de,enten det blir sol eller regn,uansett,dere får de ikke tilbake! Blir sikkert gøy å mimre om regnet også.
  Ikke mange dager før vi ser deg nå.
  Glad i deg,kjempeklem fra meg.

   
 • At mars 14, 2009 12:14 p.m., Blogger Hege ;) said…

  Hei mormor;)
  Ja man skulle nesten tro det. hehe. men det ble no en fin tur uansett. ville ikke vært foruten... alt blir minner;)

  idag har solen vært her, og gjett om vi er happy!!!
  nå ska vi ut på siste shoppingrunde, og ikveld skal vi treffe legeparet for siste gang...
  alt går mot slutten her nå, og det er både fint og litt trist.
  men vi gleder oss til noen flotte dager i sør, før vi kommer hjem til dere ;)

  Glad i deg <3
  Godklemmer fra hun på Mauritius ;)

   
 • At mars 14, 2009 3:38 p.m., Anonymous Eva said…

  Så synd at dere har fått så mye regn. Håper bare at de siste dagene kan bli mer solfylte. Er det en plass dere vil anbefale å reise til? Har vært hos mormor og morfar i dag og skulle hilse så mye til deg,Camilla.Kos dere videre.klem mamma

   
 • At mars 15, 2009 12:39 a.m., Anonymous Joa said…

  Kjedelig med alt regnet. Det blir ihvertfall ikke noe sjokk å komme hjem hit igjen slik denne uken har vært der nede. :)
  Dere må uansett nyte de siste dagene max, torsdagen kommer nok fort nok uansett! :)
  xoxo

   

Legg inn en kommentar

<< Home