Huset med det rare i ;)

Velkommen til min fantastiske blogg. Enjoy ;)

torsdag, mars 05, 2009

Helg nr. 2 på Mauritius ;)

Fredag gikk vi forbi paradisstranden vår, klatret langs noen steiner og uti vannet, før vi tilslutt kom rundt til en ny strand. Denne hørte til hotellet Royal Palm Beach Hotel. Gjett om det var fint! Nå har vi altså funnet Paradisstrand nr. 2 !!1 natt her koster rundt 6000 Euro. Vi lurte på om det er noen frivillige som vil donere litt småslanter slik at vi får oss en natt her ?


Mannen i hvitt på bildet, går rundt å fikser og ordner på håndklene til gjestene. De ligger på ett, har ett under hodet, og ett til beina. Kan man ha det mer luksus?


Her lå vi på våre fine flytepper og snufset over alle som hadde det så deilig i solstoler med evig tykk madrass! Luksusproblem ;)


Som dere ser er det litt overskyet på bildene. Hadde vel vært litt mer glansbilder med full sol på ?


Lovely beach


Lørdag var det tid for å finne på noe sprell med våre legevenner fra England. Et kjærestepar på 23 år som er ferdige leger til sommeren!Jason og Charlotte fra Manchester


Vi møttes på Cocobar og tok noen drinker,før vi gikk videre til en italiensk restaurant for å spise. Det ble en nydelig solnedgang, som kommer litt dårlig frem på bildet !
Vi koste oss med god mat og god drikke, og praten gikk LETT på engelsk utover kvelden...


Camilla og Charlotte


Billig pizza = dårlig mage ???
Dette gjaldt i hvertfall Hege.
Et glass vann tappet direkte fra springen (Hege visste ikke dette, og hadde freaket helt ut om hun visste det), var det som gjorde at hele pizza hennes havnet i vasken. De nyutdannete legene var så bekymret og visste ikke hva de skulle gjøre. Men 5 minutter senere, med tom mage og litt mer vann (denne gang fra flaske), var Hege straks i støtet igjen og kvelden fortsatte.

Vi hadde en kjempekoselig helg og det ble en god opplading til neste uke på sykehuset.


8 Comments:

 • At mars 05, 2009 3:36 p.m., Anonymous Anonym said…

  For noen fantastiske strender!!! Skulle gjerne vær en tur der jeg, skjønner ikke helt at du ikke vil reise tilbake, dyrt, ja sikkert men det er det jo blitt alle steder. Kjekke legestudenter og sikkert hyggelig selskap så de ut som.

  Siste dag i morgen på sykehuset, så kan dere ta en velfortjent ferie.

  Sikkert bare å spørre om å få leie noen godtstoler, smisk smisk så går nok det bra.

  Klemz til dere begge XXX :)

   
 • At mars 05, 2009 3:36 p.m., Anonymous Torill said…

  Det var mamma som var litt kjapp i kommentaren der, he he.

   
 • At mars 05, 2009 3:47 p.m., Anonymous Onkel Aslak said…

  Hei Hege:)
  Sitter hos mormor og ser på bilder fra turen du er på:) Tenkte vi kunne bytte plass noen uker, u go 2 Os and I to Mauritius, please?? :):)
  Koz dokkar masse, er sånn passe misunnelig.. ;)
  Klemz fra onkel Aslak & Elisabeth:)

   
 • At mars 05, 2009 4:24 p.m., Anonymous Magnus said…

  Får bare enda mer lyst til å komme ned med første fly i kveld!!! Har dere plass til meg og Joa? Godt at dere har det gøy der nede, håper dere får en fin tur på båten :) Gleder meg til å snakke med deg senere. Fikk kortet i dag, kjempekoselig:)
  Elsker deg Camilla, stor klem fra meg <3

   
 • At mars 05, 2009 5:30 p.m., Anonymous Mormor said…

  Hei Hege!
  Hjertelig for koselig mail.
  Så koselig at dere var ute med nye venner. For et kjempested dere er på,synd at det er så dyrt,men kanskje dere finner noe på markedet.Blir sikkert spennende og kike rundt der. Ser ut som et drømmested dere er havnet på. Ha en super tur til paradisøyen.Det skal vel smake med fri resten av tiden dere er der.Ha en super helg,kos dere sammen.
  Klem fra meg.

   
 • At mars 06, 2009 2:02 p.m., Blogger Hege ;) said…

  Mamma: ja, dere skulle vært på disse strender! imorgen skal vil helt nord, og på en veldig fin strand for første gang! enda flere bilder kommer vel da. Veldig kjekt med litt annet selskap enn bare Camilla (eller Hege), hehe, men vi klarer oss alltids. Har det så kjekt sammen. Skal leie oss noen solstoler i helgen,siden vi får masse timer i solen.

  Onkel Aslak: så kjekt at du kommenterte her ;) Bytte ?? Tror nok ikke det blir så aktuelt,nej. Snø og sludd frister ikke akkurat. hehe. Men dere må gjerne komme på besøk en tur ;)

  Magnus: Bare kom ned med første fly,dere. Vi har god plass i leiligheten. 4 i en dobbeltseng går da alltids i denne varmen!!! Nei, det blir aircondition i natt ;) Fikk brev og bilder fra deg idag. Kjempekoselig!!!!
  Elsker deg også <3
  Håper det går bra med seilingen i helgen.

  Mormor: Var på markedet idag, og fant litt skrot. Har prøvd å finne en liten ting til dere der hjemme, men det er jammen ikke lett. Er ikke som i syden med andre ord... Så spørs om det blir noe...
  Paradisøyen skal vi til på mandag i stedetfor. Satser på en fin tur og nydelig vær. Bilder kommer nok etterhvert ;)

  Håper dere har det bra i kalde Norge. Sender dere noen solstråler herfra (vi har Bergensvær innimellom nesten hver dag!!)

   
 • At mars 07, 2009 1:52 a.m., Anonymous Jokkisen said…

  Støtter oppunder Magnus' forslag! Hehe.
  Koselig å få brev av deg, kjære. Har lest det ørten ganger!
  Og det er ikke så viktig å kjøpe med dere ting, at dere kommer trygt hjem er den beste gaven vi alle her kan få! :)
  Kos dere masse med deilige fridager i solen!
  Elsker deg, Hegepus! <3

   
 • At mars 08, 2009 7:22 p.m., Anonymous EVA said…

  Dere har jo funnet Paradisøya. Vi får begynne å spare til en tur. Kos dere.

   

Legg inn en kommentar

<< Home