Huset med det rare i ;)

Velkommen til min fantastiske blogg. Enjoy ;)

onsdag, mars 18, 2009

Blue Lagoon Beach Hotel

Etter en kjempekoselig avskjedskveld med de engelske, var det rett hjem å pakke. Hadde vi plass i koffertene? Det endte nok med et par poser og vesker utenom også.

Mandag famlet vi oss nedover trappene, med all bagasjen, og vi fikk nok noen lattermilde blikk av de ansatte ved Trend Zone. Vi gikk på leting etter taxi, som kunne ta oss til sør og krokodilleparken og coloured earth, men det var ikke noen enkel sak.

Etter en drøy halvtime, og mange spørsmål senere, kjørte vi avgårde rett til hotellet. Det ble for dyrt og for stor omvei innom det vi ville se.

Hotellet var kjempefint ;) Stort badebasseng, strand 10 meter nedenfor, bar, restaurant, stor lobby ect. Rommet var vi derimot ikke så fornøyde med. Her var det ingen ikea-innredning, men derimot hadde vi mange maur der og et veldig dårlig isolert rom.

Vi fikk oss en fin dag på stranden, og en grei-nok-buffet på hotellet. Underholdningen var nok for de litt eldre her...

Nå har vi vært her i 3 dager tilsammen, og det har stort sett gått i soling, bading, få vekk innpåslitne strandselgere, buffet, underholdning og kort.

Idag, vår siste soldag, har det selvfølgelig regnet. Det både lyner og tordner noe enormt her, og vi blåser vekk. Har derfor ikke fått vært på stranden mer enn 1 og en halv time idag ;(

Nå skal vi dusje og gå til middag snart, og ikveld blir det siste kveld med underholdning og deretter pakking. Imorgen tidlig (natt) vender vi nesen hjemover mot Norge og Bergen ;)
Vi gleder oss til å komme hjem nå.

Snakkes hjemme ;) Håper dere har fått et lite innblikk i vår hverdag på Mauritius og vårt lille eventyr disse 5 ukene. Takk for alle fine kommentarer.

1 Comments:

  • At mars 18, 2009 5:59 p.m., Anonymous Magnus said…

    Gleder meg til å få deg hjem kjære:) Håper dere får med dere alt og at flyturen går fint! Nyt den siste kvelden, stor suss fra meg..

    God tur til begge to.

    Elsker deg

     

Legg inn en kommentar

<< Home