Huset med det rare i ;)

Velkommen til min fantastiske blogg. Enjoy ;)

tirsdag, oktober 31, 2006

Siste uken på GUS

Mandag 23. oktober, begynnelsen på den aller siste uken på GUS før utreise.
Det ble nok en liten shopping tur til på meg og Beate. Vi kjørte til Eidsvoll og fant et koselig, lite strøk der. Det ble nok noen siste rester til Nepalhandlingen ja.

Tirsdag 24. oktober: Mamsen og Papsen har bryllupsdag! Gift i 25 år. Grattis så masse azz. Håper dere får en kjempefin tur til Dubai. Kos dere masse,masse.
Om kvelden var det Utsendingskveld. Den startet med gode kjøttkaker og en samling med alle regionsledere fra Normisjonen. Etter maten gikk vi ned i lavoen på Haraldsvangen. Teamvis kom vi fram og ble bedt for, og forberedt på utreise. Det er godt å vite at vi ikke er aleine.
Til slutt var det kos og stach for bare GUS-folkene + GUS staben. Da var det takkestunder til Hildegunn (skal ha beibi) og Trond (slutter som rektor) + sang rundt bålet, og vi fikk med oss en liten julehilsen. Koselig!


Litt blandede følelser...

Ondag 25. oktober var det siste teamsamling, og deretter pakking, vasking og rydding. Da vi hadde fått igjen kofferten, var vi nokså fornøyde. 35 kg, bestod av mat, klær, toalettsaker, soveposer, ullundertøy og annet nødvendig. Akkurat passe.
Men da kom den fæle beskjeden... "Dere har kun lov å ha med dere 20 kg til Nepal"!
Oh no! Da måtte vi pent pakke opp igjen alt sammen, og pakke på nytt. Det endte med at vi kun fikk ha med oss det aller viktigste av klær, toalettsaker, og kanskje en norsk melkesjokolade. Jeg gren mine modige tårer da jeg måtte la resten av maten stå igjen. Det var hardt å se hele den ene bagen som i utgangspunktet skulle være me til Nepal, bli stuet inn i en mørk kjeller på GUS.
Men,men.

Så måtte vi si farvel til alle vi har bodd oppå i 2 måneder no. Det var nokså trist ja...
Kommer til å savne dere masse, masse alle sammen.
Håper dere får det kjempefint i det landet dere skal til.

3 Comments:

Legg inn en kommentar

<< Home